Sunderlanddraktene 2016/17


sunderlandÅrets Black Cats-drakt minner veldig om fjorårets, men det er mange små endringar. Sponsoren er den same, den litt vanskelige Dafabet-logoen, som er vanskeleg å matche med dei fleste drakter, men nytt av året er gullstriper, gullkrage og gull-adidaslogo. Dette var svart eller raudt i fjor. I tillegg er ermane i år raude, og ikkje kvite som i fjor.

Bortedrakta, som i fjor var blå, er no kvit, med ei blå krysstripe. Sponsorlogoen kjem kanskje litt meir til sin rett her, når densunderland-16-17-away-kit matchar fargane i klubbemblemet, men dette er nok neppe noko drakt som vert trekt fram som ein klassikar dei næraste åra.

Ei drakt som kanskje er større sjanse for at vert trekt fram i diverse kåringar, er tredjedrakta. I fjor var den knallgrøn, i år er det blålilla og rosa som gjeld. Til tross for dei utradisjonelle fargane, så er løysinga med ein heilkvit sponsorlogo, kvitt adidasmerke og kvitt klubbemblem mykje bedre her enn på dei to andre draktene. Sidan kvitt er sunderland2framtredande i begge dei to andre draktene, kjem nok denne til å verte brukt ein del denne sesongen, i motsetning til andre tredjedrakter.

 

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s